rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Monday, March 28, 2011

Favor's box (Dilema lagi!)

Oh nooo.....!!!!

Sy ada masalah problem ngn door gift! smpai skang belum confirm camne ni? aiyakk..

Masalah yg telah melanda:

1) Actually ade 2 choice utk doorgift's box.

1st: square box with tali & design nye sgt la gojes. sgt2 likeee. sgt sesuai utk bahulu pecah 8.


2nd: take away box. pun gojes lepas letak riben2. sgt sesuai utk muffin.


so skang kalo nk pilih, kena carik isi nye dulu, baru bleh decide box la kan...

2) da carik baker yg buat bahulu pecah 8 dah. oo yea, kotak yg 1st tu measurement die pelik sket. lg tebal & kecik dr kotak bahulu bese. baker ni ade la saiz kecik sket cam kotak ni, tapiii.... bahulu die tak tebal, nnti nmpk sgt nipis bile letak dlm kotakk.. tebal bahulu 1 inci, tebal kotak 2.5 inci, nipis sgt tak nnti? adoyaii.... lg 1, nak try bahulu ni, kena gi umah die kt klang nun ai... jauh kot. tp kalo nk, mmg kena gi gak la.. masa da dekat nk time dah wei..

3) ok, let say tak jd amik bahulu ni, go to 2nd box: take away box yg nk letak muffin ni. ni pun kes lebey kurg same. muffin cenonet je dlm box.. huhu.. mmg dah aim take away box ni dr awal, baru jumpe kotak square kt atas ni....

adoiyai... boleh tak tido mlm pikiaq pasai doorgift. tp sumpah dua2 pun lawa.. tp kalau saiz tak jadi hal, kotak mane la yg nk amik ni... *stress lagik*

p/s: tak tau nk pilih mane...... keciwa dgn diri sendirik =(

5 comments:

Nurul Affendi said...

aku tanak bahulu atau muffin!
carik door gift laen! segera!!!

hahaha~

pizza size kecik tu pon ok! kotak die comey wat?
dah tak yah pening2 pikir kotak. beli pizza free kotak!
hebat tak idea aku??

fadhilah said...

cis... kalo makcik2 dibagi pizza tak kena sumpah seranah ke??

fadhilah said...

tak membantu.. nextt!!!!

Pensil Tajam said...

beli jek dua-dua......ahhahahahahhaa....variety...bila masa nak bagi kat orang, pejam mata....raba-raba box, bagi jek mana yang tercapai...huahhahaha

fadlan85 said...

ceit si pensil tajam nih! nexxxtttttttt..!!! =p

Post a Comment